alla kategorier
Om oss

Företagsprofil

1993 grundades Changsha Shili Superhard Material Co., Ltd i Kina, blev en professionell tillverkare och leverantör av syntetiska diamanter. Genom kontinuerlig återuppfinning och teknisk innovation har vi nu fast etablerat vår position som en av de största och mest professionella supersliptillverkarna inom detta område.

I över 20 år har kärnverksamheten varit syntes och bearbetning av syntetiskt diamantpulver och Cubic Boron Nitride (CBN). För att främja vår tillväxt har vi utökat vår produktion och verksamhet till mikronpulver- och metallbelagda produkter.

Shili-företagets superslipmedel används huvudsakligen i de traditionella industrierna för konstruktion, maskiner och smyckebearbetning. Genom vår fortsatta utforskning har våra produkter utökats till några nya mervärdesområden, såsom flyg, fordon och elektronik. Dessutom har vi också spelat en viktig roll i den nya energiprospekteringsindustrin, såsom gruvdrift, olja och gas. Alla superslipmedel används i applikationerna inklusive skärning, borrning, slipning, polering och trimning.

Shili Company fokuserar alltid på att leverera stabil och jämn kvalitet och skräddarsydda produkter och tjänster till kunderna. På grund av att vi fortsätter med detta uppdrag har våra produkter åtnjutit stor popularitet både hemma och utomlands. Genom att etablera ett nära strategiskt utvecklingssamarbete med våra kunder hjälper Shili till att få ökad och kontinuerlig produktivitet.

På grund av de extrema egenskaperna har syntetisk diamant och CBN potential att lösa några av världens största industriella utmaningar, vilket lämnar superslipmedlen väl placerade för att komma in i ett spännande område för framtida tillväxt under de kommande decennierna. Shili är redo att bli din bästa partner!


Företagsuppdrag

Att växa tillsammans med våra kunder och medarbetare delar samma

Företagsanda

Lagarbete, mod, skapa briljant

Enterprise slogan

Jag kan, jag gör, jag vinner!

Certifikat

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Certifikat

certifieringar

Fabrik