alla kategorier
Nyheter

Shili går på utställningar i och utomlands

Tid: 2023-04-04 Träffar: 13

Under de senaste åren har Shili deltagit i många utställningar i Kina, som Zhengzhou International Abrasives and Grinding exposition, glasutställningen i Shanghai. Och i utställningsrummet blev vi vänner med många människor hemma och utomlands, tills nu är vi fortfarande att hålla inte bara affärsrelationer utan också goda vänrelationer med varandra.

Den 4:e China Zhengzhou International Abrasives and Grinding-utställningen kommer att hållas från 14-16 september 2017, det är främst att visa superslipmedel och slipverktyg, superhårt material och dess produkter. Shili kommer också att närvara vid denna utställning, vår monter nr. A078-A079. Välkommen till vår monter.

En annan viktig utställning Shili kommer att delta i är GrindTec 2018 i Augsbury i Tyskland från 14-17 mars. Det är den största internationella mässan för slipteknik i världen. Nu har vi redan bokat en monter, och det är också första gången för oss att delta i internationell utställning utomlands.

Vi har förberett mycket för utställningarna, hoppas att lära känna fler vänner i den superhårda materialindustrin, hoppas också att få fler möjligheter att arbeta med utmärkta företag inhemska och utomlands.

Shili är redo att leverera den bästa kvaliteten och servicen för dig!