alla kategorier
Nyheter

Shili personal reseaktiviteter

Tid: 2023-05-10 Träffar: 12

Under årens lopp har shili anslutit sig till den folkorienterade, genomförandet av mänsklig ledning, organiserar personalresor varje år, väckte mycket entusiasm, initiativ och entusiasm hos personalen, ökade deras känsla av tillhörighet, så att anställda fysiskt och mentalt får tillräcklig vila och avslappning.

I maj 2018 organiserade Shili en endagstur till Guilin. Längs vägen skrattar vi i livlig atmosfär, tillsammans njuter vi av det vackra landskapet. Varje plats tar vi många vackra bilder. Denna turné, personalen inte bara njuter av den vackra naturen, rika amatörliv, odla våra känslor, men kände en massa saker. Det ansågs att endast förenade tillsammans kommer att kunna övervinna svårigheter och göra stora framsteg. Detta förbättrar avsevärt sammanhållningen och solidariteten hos shili-personalen.

Efter turnén, personalen fullt medvetna om företagets uppriktiga oro och uppmuntran, hoppas att företaget organiserar fler sådana aktiviteter, och kommer att ägna större entusiasm genom att arbeta tillsammans, med mer utmärkt prestanda för att återvända företagets vård.